Yogaferie

Yogaferie

Ferien er for de fleste en af årets vigtigste perioder. Ferien er tid til at blive stimuleret, til nye oplevelser men det er også tiden vi har til at regenerere og lade op. Mange har nok oplevet at man efter en ferie spækket med indtryk og nye erfaringer, nærmest har brug for endnu en ferie for at komme sig ovenpå oplevelsen. Derfor kan en yogaferie være et anderledes indspark i ferieperioden, der giver anledning til at dykke indad, tillade dagligdagens jag og mas at forblive i baggrunden, og vie sin opmærksomhed til at finde den indre ro og harmoni man behøver for at være opmærksom, tilfreds og tilstedeværende i sit daglige virke.

Yogaferie en ny tilgang til yoga

Yogaferie er et forholdsvist nyt koncept, som er en kombination af en ferie og et retreat. Ofte bruger man den første del af dagen på at praktisere yoga og meditation. Derefter har man eftermiddagen til at slappe af og kontemplere yogateknikkerne eller udforske omgivelserne. Om aftnen vil der typisk være meditation, foredrag eller workshops, hvor man får mulighed for at få en dybere forståelse af yoga og meditation.

Under et yogaretreat eller en yogaferie anbefales det, at man afstår fra kaffe, alkohol, tobak og andre stimulanser. Dette er den traditionelle tilgang til yoga, fordi disse stimulanser agiterer sindet og er med til at forstærke den indre uro. Dette giver yderligere lejlighed til at opnå den fulde effekt af den intensive yogapraksis, da kroppen får ro til at regenerere.

Læs mere om forskellige yogaferier her www.yogaudstyr.dk og her www.magicisland.dk og mere omkring yoga her.

 

Mindfulness Yoga Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s