Silent Retreat

At lave tilbagetrækning i stilhed giver lejlighed til at fordybe sig i ens meditationspraksis på en enestående måde, som oftest giver store fremskridt.

Silent mindfulness Meditations Retreat

De fleste vil første gang de er på silent retreat opdage hvor livligt deres sind er. Stilheden og tilbagetrækningen fra det øvrige liv giver anledning til at studere de tanker der formes i ens sind,  og gradvis lære at fokusere sin opmærksomhed på hvad der findes bagved strømmen af tanker. Gennem et silent retreat vil man opleve en gradvis ro og stilhed i sindet, og man vil gradvis opnå evnen til at være et observerende vidne til sindets tankestrøm. Ved at være et vidne til tankerne kan man vælge at ikke identificere sig med dem, men med den bevidsthed der er vores egentlige centrum og kerne.

Øget Bevidsthed

Udover erfaringen af den rene bevidsthed, vil men ved at gennemføre et silent retreat få stor erfaring i de elementer der er nødvendige for at opnå en effektiv meditations praksis, at koncentrere sit sind, at være vågen, årvågen og bevidst, og alle lag af ens sind.

Læs mere om silent mindfulness meditations retreat

Mindfulness Yoga Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s